+46 703 00 80 99 (vardagar kl 9-18, nås lättast via mail) info@klickerforlaget.se

Onlinekurs: Lär dig fotografera hundar – utan återkoppling

600,00 kr

Artikelnr: onlinekurs-lar-dig-fotografera-hundar-utan-aterkop Kategorier: ,

Beskrivning

Tycker du om hundar? Tycker du om att fotografera? Känner du att du inte vågar lämna auto-läget, att hunden kanske inte visar upp sin bästa sida, och att dina bilder helt enkelt kan bli bättre?

Då är det här kursen för dig!

I fyra lektioner guidar jag dig genom bländare, slutare, ISO, få hunden att titta på kameran, posering, rekvisita, och allt annat kul som hör till hundfotografering 🙂 En ny lektion läggs ut varannan vecka. Den här kursen är en självstudiekurs utan diskussionsforum och personlig återkoppling. Vill du hellre diskutera och få återkoppling på dina egna bilder hittar du den kursen här: Onlinekurs: Lär dig fotografera hundar – med återkoppling

Och vi börjar från början – inga förkunskaper krävs. Det enda du behöver är en kamera som du manuellt kan ändra inställningar på – och en hund!

Kursen baseras på Åsa Jakobssons bok “KLICK – hundfotografering med glädje” som finns att köpa i vår butik: https://klickerforlaget.se/butik/klick-hundfotografering-med-gladje/

Som kursdeltagare får du dessutom 10 % rabatt på boken. (För att få rabatten måste du först anmäla dig till kursen, sedan hittar du rabattkupongen i första kursdelen och då kan du köpa boken till rabatterat pris)

Instruktör: Åsa Jakobsson

Kursen börjar så fort du anmäler dig och sedan har du två månader på dig att genomföra den i din egen takt!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Onlinekurs: Lär dig fotografera hundar – utan återkoppling”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *