+46 703 00 80 99 (vardagar kl 9-18, nås lättast via mail, ej Swish) info@klickerforlaget.se

Träning i grupp 3 maj; tema förväntningar, fotgående, dirigeringar, markeringar

575,00 kr1 150,00 kr

Detta är en gruppträning som dels syftar till att hundarna ska klara av att träna i grupp och dels har väldigt stort fokus på fotgående med störningar. Vi kommer varva fotgåendeträningen med dirigeringar och markeringar och jobba mest av allt med hundarnas förväntningar. Kursdagen går att anmäla till vid tre separata tillfällen. Kursen går i Ullared, instruktör Lena Gunnarsson.

 

Nollställ

Köps ofta tillsammans med

Apportering till vardag och fest

Provläs Läs några sidor i boken innan du bestämmer dig.

I lager

Artikelnr: kurs-LG-200503-grupp Kategorier: , , ,

Beskrivning

Träning i grupp 3 maj; tema förväntningar, fotgående, dirigeringar, markeringar 

Vid tre separata tillfällen (du anmäler till ett eller flera) den här våren bjuder jag in till gruppträning som dels syftar till att hundarna ska klara av att träna i grupp och dels har väldigt stort fokus på fotgående med störningar. Vi kommer varva fotgåendeträningen med dirigeringar och markeringar och jobba mest av allt med hundarnas förväntningar.

Träningen kommer anpassas efter varje deltagande ekipage. Du får störningsträning dels genom att hela gruppen är igång nästan hela tiden samtidigt, dels genom att det händer saker under fotgåendet – markeringar, skott osv.

Du behöver ha påbörjat fotgåendeträningen och ha startat upp dirigeringsträningen för att få ut max av kursen. Har du inte avlämningar på plats kan vi jobba med matskålar i dirigeringen.

Kursdagarna passar särskilt för de hundar som på olika sätt påverkas av att vara i grupp (och se andra hundar jobba) och som behöver fotgåendeträning och störningsträning.

Var: Strax sydväst om Ullared

Hur: Max sex ekipage per tillfälle.

Tid: Tre timmar per tillfälle. Kl. 14.30-17.30

Instruktör: Lena Gunnarsson

Kostnad: 1 150 kr (ink moms) per tillfälle

När: Följande andra datum kan du anmäla till:

29/3 14.30-17.30 (tryck på denna länk)

5/4 14.30-17.30 (tryck på denna länk)

Har du frågor om kursen – hör gärna av dig till: lena@klickerforlaget.se

Lena Gunnarsson har tränat hund i snart 20 år och varit instruktör i 13. Hon har fyra cocker spaniels och har elever på olika nivåer som har retrievers, stående fågelhundsraser och spaniels. Hon har gjort lite av varje med sina hundar – alltifrån specialsök och tävlingslydnad till lite agility, personspår och nosework. Nu jagar och jakttränar hon mest med sina cockrar.  Hon brinner för inlärning och älskar att träna hund. Dessutom har hon arbetat i över 20 år med att handleda och utbilda grupper och är utbildad coach. Lena har skrivit böckerna “Apportering till vardag och fest”  och “Valpträning till vardag och fest” ihop med Elsa Blomster. 

 

Mer information

Deltagartyp

Med hund, Observatör utan hund, Reservlista med hund

Plats

Ullared

Instruktör

Lena Gunnarsson

Datum

2020-05-03

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Träning i grupp 3 maj; tema förväntningar, fotgående, dirigeringar, markeringar”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *